Kenneths Snitte-Bryllup

Anders Pedersen fra Århus har en nevø der hedder Kenneth. Kenneth er ikke bare bosiddende i New York og netop blevet gift – han er også en stor snitte-elsker som hans onkel beretter for os:

Kenneth, der til dagligt bor og arbejder i New York, sætter pris på en god hindbærsnitte og er fast kunde hos Langenæs Bageriet i Århus, når han er hjemme i Danmark.

Forud for sit bryllup havde han ytret ønske om at få sin yndlingskage dagen før, således at han kunne dulme nerverne inden den store dag. Brudens søster og svoger indgik en aftale med Guld-bageren i Tarm og leverancen af en ultimativ hindbærsnitte, som jeg hermed vedlægger fotos af.

Håber at I kan bruge billederne på Jeres hjemmeside. Det skal selvfølgelig siges, at også bruden sætter pris på en god snitte, så holdbarheden af ægteskabet skulle være sikret.

I sit ugentlige brev hjem til familien beretter den nygifte Kenneth endvidere:

Anettes kæreste John og jeg forduftede kl. 8. Vi skulle lige på Fisketorvet og hente den bestilte kransekage, som vi skulle have efter vielsen. Men da vi stod ved bagerdisken ved Føtex, var der INGEN kransekage.

Ham gutten som Annamarrie havde bestilt kransekagen ved, arbejdede der pludseig ikke mere, og den kalender hvor han havde noteret bestillingen, var heller ikke at se nogen steder. Der er ingen tvivl om, at hende bagerpigen (16-17 år) ikke var stolt ved situationen, og slet ikke da jeg kiggede hende i øjnene – det var ikke de normale, venlige Dyrholm øjne, som hun fik at se!!!

Nej Nej Nej Nej….det var bare løgn, tænkte jeg. Hvad pokker gør vi så lige – skulle vi skære kæmpesnitten i nogle mindre stykker og servere den i stedet?

Nej, man smider jo ikke guld på gaden….den skulle vi da selv nyde (de næste par dage)

Kenneths onkel konkluderer på denne historie at det er tankegangen hos en rigtig snitte-entusiast. Med til historien hører, at situationen blev reddet med et parti nøddehorn, som trods alt smagte lidt af kransekage.

På hindbærsnitten.dk vil vi gerne takke for den gode historie og ønske Kenneth tillykke med brylluppet og den flotte snitte. Den er hverken reglementeret skåret eller korrekt pyntet – men godt ser det nu alligevel ud.