Extrem Snitte

Snitter er en spise der følger med tiden, og i takt med at ekstremsport er blevet mere og mere populært har interessant snittegruppering indfundet sig: Extrem Snitte.

Extrem Snitte er intet mere og intet mindre end hvad navnet siger – snitter der indtages under ekstreme forhold. Det kan være en snitte indtaget mens man er i gang med sit første tandem-spring hos Ejnars Faldskærme og Havemaskiner, en snitte der spises med glæde under en tur i Tivolis nye luftgynge (dette er jo især ekstremt hvis man kan time det til at ske under et af luftgyngens sammenbrud så man sidder ubehjælpsom i 50 meters højde og gnasker snitte) eller det kan være en snitte der indtages under et ekstremt forhold vi slet ikke har fundet på endnu.

Du kan være med til at udvikles sporten. Send os et billede med din snitteoplevelse under ekstreme forhold. Snittefotos sendes til ekstremsnitte@hindbaersnitten.dk.

Tigersnitten

Asger skriver til os: Da jeg var i Berlin Zoo i weekenden, smed min veninde, Astrid, denne lækre snitte (fra Susies Bäckerei) ned til deres Sibiriske Tiger.

Læs mere om Tigersnitten her